Op zoek naar je volgende droombaan?

kandidaten

We weten als geen ander dat het soms best lastig is deze zelf te vinden! Bij het vinden van een nieuwe baan komen meer zaken kijken dan alleen de inhoud van je job; zo is het ook wel fijn dat je een passend salaris ontvangt, dat je, je prettig voelt binnen de organisatiecultuur en het team en dat er duidelijke en transparante afspraken worden gemaakt.

123Recruiters helpt jou in 3 stappen naar je volgende (droom)baan! Hoe? Dat lees je hieronder.

Stap 1

Weten wat voor vlees je in de kuip hebt

Na je sollicitatie of contact met één van onze recruiters aangaande een vacature plannen we een intakegesprek met je in. Dit kan op locatie maar ook online.

In dit intake gesprek vertellen we je meer over de functie, de organisatie en de arbeidsvoorwaarden maar willen we ook vooral veel over jou weten.

Wat zijn je dromen en ambities, waarin wil je groeien en wat kun je al goed, waar word je blij van? Deze informatie gebruiken we om een zo passend mogelijke match te kunnen maken.

Stap 2

Het ontbrekende stukje

Nadat we elkaar hebben leren kennen weten onze recruiters waar jij je het meest prettig zal voelen; welke functie er het beste bij je aansluit en wat voor jou belangrijk is bij een nieuwe werkgever.
Dit is de fase waarin jij achterover kunt leunen en wij hard voor je aan het werk gaan.
Wellicht heb je op een concrete vacature gesolliciteerd, wellicht hebben we andere vacatures in ons bestand die beter passen.
We doen er alles aan om een vacature te vinden die bij jou als persoon past en zullen je op professionele wijze voorstellen aan onze opdrachtgever(s).
Indien ook de opdrachtgever positief is zullen we een eerste sollicitatiegesprek gaan inplannen. Uiteraard houden we je gedurende dit traject regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen; wij communiceren proactief en vinden dit erg belangrijk!

Stap 3

Perfecte Match

Verloopt het gesprek bij de opdrachtgever voor beide partijen naar tevredenheid? Dan is de kans groot dat je een aanbieding van ons krijgt voor je nieuwe baan. Ook als er een 2e sollicitatieronde volgt of een assessment regelen we dit uiteraard voor je.
We gaan met je in gesprek over de primaire -en secundaire arbeidsvoorwaarden en we zorgen, na ondertekening van je arbeidscontract, voor een vlotte administratieve afhandeling.

Na de start bij je nieuwe werkgever laten we je natuurlijk niet zomaar vallen! Zo contacten we je regelmatig om te horen hoe je nieuwe baan bevalt en, bij vragen of problemen staan we altijd voor je klaar!

MEER WETEN?

Neem contact met ons op om een bak koffie te drinken, in real life of online, en de mogelijkheden te bespreken.