Op zoek naar de medewerker waar je blij van wordt?

Werkgever

Een vacature binnen je organisatie invullen gaat vaak niet vanzelf. Waar kun je goede kandidaten vinden, hoe selecteer je deze het beste en hoe schrijf je een wervende vacaturetekst? Geen hogere wiskunde maar je moet wél weten wat je doet. Wervingsprocessen kunnen enorm veel tijd kosten en leveren niet altijd het gewenste resultaat. Tijd is geld, reden te meer om je vacature(s) snel op te vullen met kundige, gemotiveerde werknemers. 123Recruiters kan je hierin volledig ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring hebben we een neus voor vacatures, matching en selectie weten te ontwikkelen. Daarnaast hebben we een enorm netwerk van beschikbare kandidaten die we óók goed kennen. Bij ons geen cv’tjes schuiven dus. Wil je weten hoe wij in 3 stappen voor jou de beste nieuwe werknemer regelen? Lees dan snel verder!

Stap 1

We zoeken mee naar wat jij zoekt

De eerste stap is misschien wel de belangrijkste. We gaan samen in kaart brengen wat je precies zoekt; hoe meer we namelijk weten over jouw organisatie en de te vervullen vacature(s) des te beter kunnen we voor je aan de slag gaan. Hierin onderscheiden we ons in de markt; we willen namelijk het verhaal weten áchter de vacature. Ook bij onze kandidaten vragen we verder. Op deze wijze kunnen we je de beste kandidaat leveren.

Wanneer we duidelijk voor ogen hebben waaruit jouw behoefte bestaat kun je achterover leunen en gaan wij voor je aan de slag.

Stap 2

Texting versus teksten

We schrijven een wervende vacaturetekst voor je welke we delen in ons eigen netwerk van ingeschreven kandidaten maar ook op externe kanalen zoals (vacature)sites, Social Media, nieuwsbrieven en mailings. We maken het kandidaten makkelijk om te solliciteren, via een formulier of Whatsappje komen de sollicitaties bij ons binnen en uiteraard hunten we ook binnen ons eigen netwerk.

Uiteindelijk genereren we op deze wijze een lijst met potentiële nieuwe werknemers maar, dit is nog maar het begin. Om tot een succesvolle match te komen gaan we namelijk verder, veel verder, voor je. We plannen (intake)gesprekken met kandidaten, bekijken ze vanuit alle hoeken en uiteindelijk komen we met een shortlist van kandidaten bij je aankloppen waarvan wij zeker zijn dat ze perfect passen. Aan jou de taak aan te geven wie je graag wilt spreken, de communicatie pakken wij voor onze rekening.

Stap 3

Perfecte Match

Na het inplannen en voeren van de sollicitatiegesprekken koppel je aan ons terug hoe deze verlopen zijn. Dikke kans dat er één of meerdere kandidaten een aanbieding krijgen. Klinkt arrogant he? Toch zien we dit in 95% van de trajecten gebeuren; juist omdat we in het voortraject zoveel tijd besteden aan het vergaren van kennis en informatie. We dragen zorg voor een juiste administratieve afhandeling van contracten en blijven ook na de startdatum ten alle tijden bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. We voeren zowel met de kandidaat als met jou als werkgever evaluatiegesprekken om zo onze werkwijze continu te blijven verbeteren en, we helpen je graag weer bij het invullen van je volgende vacature!

MEER WETEN?

Neem contact met ons op om een bak koffie te drinken, in real life of online, en de mogelijkheden te bespreken.